A Vitamin Peel

A Vitamin Peel

NeoStrata Prosystem Retinol Peel är en avancerad peel-behandling, som innehåller en hög procent Retinol (3%) som i kombination med unika, patenterade aktiva ingredienser som NeoCitriate och Aminophil (Retinol Boosting Complex) ökar kollagen-produktionen. Den avancerade formulan innehåller också lugnande- och antioxidant-ingredienser (bisabolol och vitamin E). Dessa ingredienser arbetar i synergi med varandra.

NeoStrata Pro System Retinol Peel:

  • Minskar fina linjer och rynkor
  • Minskar akne
  • Förbättrar fastheten i huden
  • Främjar lyster och ger en jämn och klar hud

Den är utformat för patienter som har:

  • Mild till svårt åldrad hud med solskador
  • Akne och akne-ärr
  • Hyperpigmentering och åldersfläckar
  • För dig som vill förbättra din övergripande hudkondition

Det är en mycket effektiv peel med minimal återhämtningstid, denna Retinol Peel visar synliga resultat efter en behandling, men en serie på fyra till sex behandlingar med fyra till sex veckors mellanrum rekommenderas. Fördelarna med Retinol är välbeprövade och välkända.

Föryngringsbehandling och acnebehandling ansikte

Behandlingen på kliniken och veckan efter behandlingen
ProSystem Retinol Peel införlivas enkelt i din behandlingsregim och passar de flesta hudtillstånd. Den är bra för anti-aging eller för att rensa akne hos patienter i alla åldrar. Använd inte produkter som innehåller Retinol 3-4 dagar före denna behandling.
Behandlingen inleds med rengöring av ansikte och hals, därefter neutraliseras hudens pH samt fett avlägsnas från huden så Retinolen kommer åt huden ordentligt och får en bättre effekt .
Peelen appliceras med en pensel i ett eller flera lager beroende på önskad styrka på behandlingen. Efter 10 minuter masseras Retinol Peelen in i huden och tvättas av hemma efter cirka åtta timmar eller nästa dags morgon.
Patienten kommer att uppleva att huden blir rodnad och flagar på ungefär dag två eller tre, vilket kommer att dämpas efter fem till sju dagar. Återhämtningstiden är minimal eftersom rodnad och flagning kan minskas med användning av återfuktande produkter. Smink kan användas även när huden flagar. Solskyddsmedel är absolut nödvändigt eftersom huden blir mer känslig för sol när den är rodnad och flagar.

Finns det risker eller kontraindikationer?

ProSystem Retinol Peel har minimala risker och få kontraindikationer.
Patienter som är gravida bör inte genomgå Retinol Peel
Patienter som har använt Roaccutan under de senaste sex månaderna bör inte genomgå Retinol Peel
Patienter som har en känd känslighet för retinoider bör inte genomgå Retinol Peel.

Certifierad för estetisk injicering