Fillers

Fillers

Fillers -Juvederm för läppförstoring, kinder, tear through  ansiktskonturering, 7-punkt lyft ,Profhilo och rynkor.

Den  fillers vi använder är av märket Juvederm, en FDA-godkänd och säker produkt. Juvederm sprutas in i huden för behandling av rynkor, ärr, ansiktskonturering och läppförstoring

Behandlingen är lite smärtsam men man får lokalbedövning innan och numera innehåller både Restylane och Juvederm lokalbedövning . Efter behandlingen kan man se måttlig rodnad och svullnad och i sällsynta fall får man små blåmärken som kan behöva sminkas över de närmaste dagarna. Undvik blodförtunnande läkemedel innan behandling som ex: Treo, Ipren, Omega 3 och E-vitamin för att minska risken för blåmärken. Är du gravid eller ammar ska du inte behandla dig under tiden.

Eftersom Restylane och övriga fillers är en kroppsidentisk substans bryts den ned så småningom och behandlingen behöver göras om, ofta efter ungefär ett år vid rynkor, lite snabbare vid läppförstoring.

En viktig del av vårt utseende är läpparna och de flesta vill ha vackert formade läppar med lagom fyllighet och plut. Tunna läppar kan upplevas som snipiga. Med läppförstoring med fillers är det både enkelt och säkert att få en mer sensuell mun. Kvinnor i alla åldrar kan förbättra sitt utseende genom att på ett naturligt sätt göra en läppförstoring som lyfter fram läpparna. Ibland förlorar läpparna volym med åren och läppstiftet kan rinna ut i rynkor runt munnen.En läppförstoring kan vara ett sätt att återfå sina drag eller förbättra något man vill ändra.

Restylane och Juvederm- voluma är två lite mer tjockflytande varianter som används för behandling av rynkor och veck och för läppförstoring. Vanliga veck och rynkor som behandlas med Restylane och Restylane Perlane är argrynkan i pannan och nasolabialvecken (vecken från näsan ner mot sidorna av munnen). Man kan också behandla ärr, acneärr, forma näsan och konturera ansiktet med dessa.

Restylane Skinboosters (Vital och Vital Light)
Är en serie produkter för hudföryngring som förbättrar hudens elasticitet, struktur och ger huden en fin lyster. Skinboosters kan föryngra din hud genom att försiktigt och naturligt släta ut huden inifrån och där hudkvaliteten gradvis byggs upp.

Dessa produkter kan användas för att föryngra huden i ansiktet, halsen, dekolletaget och såväl som på ovansidan av händerna.

Soft lift är en komplett behandling för hela ansiktet eller hals, decolletage, händer, där vi kombinerar hyaluronsyra och Botox och hudföryngrande behandling för att åstadkomma en ansiktslyftning eller föryngring utan kniv. Med Soft lift arbetar man tredimensionellt från djupet och utåt för att återskapa volym, hudföryngring och ett litet lyft Restylane Skinboosters (Vital och Vital Light) Patienten har genomgått behandlingar med Skinboosters Är en serie produkter för hudföryngring som förbättrar hudens elasticitet, struktur och ger huden en fin lyster. Skinboosters kan föryngra din hud genom att försiktigt och naturligt släta ut huden inifrån och där hudkvaliteten gradvis byggs upp. Dessa produkter kan användas för att föryngra huden i ansiktet, halsen, dekolletaget och såväl som på ovansidan av händerna.

Läs mer om Restylane
Läs mer om Juvederm

Certifierad för estetisk injicering