top of page

Microgold i Piteå och Luleå

Microgold är en hudbehandling som framför allt ger huden fukt och ”glow”. Den bidrar till minskade porer, förbättrar hudens struktur samt ger en “plumping-effekt”.

Microgold ersätter inte andra behandlingar utan är mer är mer utvecklad och tänkt som en avslutande finish för optimal ”glow”. Behandlingen kan även minska rödhet samt reducera ansiktssvett.

Vid mer specifika hudproblem, djupare linjer och rynkor rekommenderar vi injektionsbehandlingar, laser etc som ett bättre alternativ som sedan med fördel avslutas med en Microgold behandling, Detta diskuterar du och din behandlare, vad som är bäst för just dig.

Vad innehåller Microgold?

Microgold ampullen innehåller en skräddarsydd cocktail av aktiva ämnen som vitaminer, antioxidanter, mineraler, botulinumtoxin/botox och hyaluronsyra (fukt). Man använder alltså olika blandningar beroende på typ av hud och behov.

Med hjälp av 20 guldpläterade mikronålar som sitter fast på ampullen, slussar man ned de aktiva ämnena i hudens översta lager genom att pressa ampullen med nålarna jämnt över huden.

skönhet Modell

Bra att veta om microgold

Microgold är en hudbehandling som framför allt ger huden fukt och ”glow”. Den bidrar till minskade porer, förbättrar hudens struktur samt ger en “plumping-effekt”.

Hur går det till?

Primära behandlingsområden är ansiktet men även hals och dekolletage. Man börjar med att rengöra och desinficerar huden ordentligt. Därefter slussas innehållet i ampullen in jämnt i hela huden.

Behandlingen tar ca. 45 minuter.

 

Efter behandlingen kan man uppleva att man blir röd och varm i huden. Du bör inte använda make up under det första dygnet.

Effekt och varaktighet

Effektens från behandlingen varar olika från person till person. Faktorer som påverkar är ålder, biologi och hur väl man tar hand om sin hud. Resultat som fukt och lyster i huden tenderar att vara längre än resultatet på porernas storlek.

Vanligtvis upplever man full effekt ca 14 dagar efter behandlingen. Vi rekommenderar att göra behandlingen med ungefär 4-6 månader mellanrum för att upprätthålla resultatet.

bottom of page