top of page

Colorescience - Vårdande smink och solskydd

Uppdaterat: 26 jan. 2022

På Setic Skincare säljer vi endast produkter vi själva tror på, använder och gillar. Colorescience ® är en storfavorit hos oss och våra kunder.



De erbjuder smarta och härliga produkter som kombinerar smink med solskydd. Läs mer om deras filosofi nedan 👇


Vår Filosofi

Vår filosofi är enkel. Vi har ett uppdrag att skapa felfri smink som inte får dig att kompromissa med hälsan för bestående skönhet.

Colorescience ® säkerställer att din hud kan se vacker ut idag, imorgon och därefter. Varför?


För att vi vet att livet händer. Solen händer. Men du är smart, du vet att Colorescience ® är skönhetsmärket som har smink med solskydd och inbyggd hudvård. Och det gör vi verkligen.


Vi är dedikerade till att skapa lyx som fungerar ... för dig.




Vår skillnad


Vår skillnad ligger i vårt engagemang för exceptionellt hälsosamma formuleringar. Vi köper obsessivt mineralpigment av lyxkvalitet och aktiva hudvårdsprodukter. Vi använder medvetet höga koncentrationer av våra utmärkta ingredienser. Vi utför djupgående forskning och kvalitetstestning av varje formel. Vi uppfann en egen förädlingsprocess och slutresultatet är lönsamt. Allt-i-ett-infuserad kosmetika så extremt lätt att din hud kan andas fritt.





Ge tillbaka

Sunstoppable syftar till bättre liv genom att ändra solskyddsvanor hos föräldrar och barn, vilket gör det till en daglig nödvändighet för långsiktig hälsa och säkerhet. Vi vill förbättra liv, särskilt för nästa generation, dagens barn och tonåringar, genom utbildning och empowerment om hur och varför UV-skydd är viktigt.


Hos Setic Skincare kan du köpa Colorescience produkter, kolla in vårt sortiment nu.

Comments


bottom of page