top of page

På Setic Skincare säljer vi endast produkter vi själva tror på, använder och gillar. Colorescience ® är en storfavorit hos oss och våra kunder.De erbjuder smarta och härliga produkter som kombinerar smink med solskydd. Läs mer om deras filosofi nedan 👇


Vår Filosofi

Vår filosofi är enkel. Vi har ett uppdrag att skapa felfri smink som inte får dig att kompromissa med hälsan för bestående skönhet.

Colorescience ® säkerställer att din hud kan se vacker ut idag, imorgon och därefter. Varför?


För att vi vet att livet händer. Solen händer. Men du är smart, du vet att Colorescience ® är skönhetsmärket som har smink med solskydd och inbyggd hudvård. Och det gör vi verkligen.


Vi är dedikerade till att skapa lyx som fungerar ... för dig.
Vår skillnad


Vår skillnad ligger i vårt engagemang för exceptionellt hälsosamma formuleringar. Vi köper obsessivt mineralpigment av lyxkvalitet och aktiva hudvårdsprodukter. Vi använder medvetet höga koncentrationer av våra utmärkta ingredienser. Vi utför djupgående forskning och kvalitetstestning av varje formel. Vi uppfann en egen förädlingsprocess och slutresultatet är lönsamt. Allt-i-ett-infuserad kosmetika så extremt lätt att din hud kan andas fritt.

Ge tillbaka

Sunstoppable syftar till bättre liv genom att ändra solskyddsvanor hos föräldrar och barn, vilket gör det till en daglig nödvändighet för långsiktig hälsa och säkerhet. Vi vill förbättra liv, särskilt för nästa generation, dagens barn och tonåringar, genom utbildning och empowerment om hur och varför UV-skydd är viktigt.


Hos Setic Skincare kan du köpa Colorescience produkter, kolla in vårt sortiment nu.

NYHET | Nu kan du boka PRP-behandling för håravfall hos oss på Setic Skincare i Piteå och Luleå.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation i Luleå och Piteå.VAD ÄR PRP BEHANDLING?

PRP innebär att en koncentrerad mängd blodplättar (trombocyterna) tas från patientens egna blod. Med hjälp av en centrifugmaskin skiljs det ut. Den trombocytrika plasman injiceras därefter med små stick i hårbotten.


På så sätt behandlas hårbotten med kroppens egna blodplättar för att få igång en läkningsprocess. Blodplättarna innehåller många olika tillväxtfaktorer som stimulerar stamcellerna kring hårsäcken och som gör att håret stimuleras till återväxt och håravfall minskar.

HUR MÅNGA PRP BEHANDLINGAR BEHÖVER MAN?

För håravfall rekommenderar vi 3 behandlingar i serie var fjärde vecka. Varje behandling kostar nu under April 2900kr, man kan köpa upp till 5 behandlingar under erbjudandet .

Efter uppnått resultat kan man göra enstaka stimulerande behandlingar någon gång om året. Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation i Luleå och Piteå.

bottom of page