top of page

Julen närmar sig med stormsteg och det är dags för mycket fest och skoj. Det blir lätt sena kvällar en och massa god mat! Under denna hektiska tid har vi satt ihop två julkampanjer från Zo Skinhealth, vårt personliga favoritmärke då det kommer till avancerad hudvård!


Köp ZO Daily Power Defense - få ZO Intense Eye Crème 8 ml + ZO Sleep Mask i gåva 🎁ZO Daily Power Defense är en produkt som alla ZO användare bör ha i sitt produktprotokoll. Detta är en produkt som stärker hudbarriären och håller den sund och intakt så att huden kan hålla kvar nödvändig fukt, samt säkerställa att andra ämnen inte tränger in i huden. Man kan nästan tänka på hudbarriären som ett hustak, vi vet hur viktigt det är att taket är tätt!

ZO Daily Power Defense har en hel cocktail med antioxidanter, DNA reparerande enzymer, ceramider, lipider och en liten dos retinol som tillsammans bidrar till att hålla hudbarriären stark och motståndskraftig. Den innehåller dessutom betaglukan som lugnar huden. Allt omsorgsfullt sammansatt för att ge en stark och naturligt vacker hud. Inte svårt att förstå att den här produkten är en av Dr. Obagis självklara favoriter.Varför är ögonkräm så viktigt?

Ögonområdet är den del i ansiktet där de första ålderstecknen visar sig, här är huden tunn och skör. Eftersom huden är uppbyggd på ett annat sätt i detta område är det viktigt att använda en ögonkräm. ZO Intense Eye Crème är framtagen för att adressera problem många upplever: mörka ringar, fina linjer och rynkor, ojämn hudton, torrhet och svullnad. Produkten hjälper till att vårda huden idag och även på lång sikt, och inte minst bidrar den till att ge en mer vaken och pigg blick.


Köp 2 ZO Exfoliating Polish Eller ZO Dual Action Scrub - Få halva priset på nummer 2.Rengöring, exfoliating och toner är fundamentet i alla ZO produktprotokoll. Det är ett enkelt system som rengör huden och gör att vi uppnår bättre resultat av efterföljande ZO produkter. En oberoende klinisk studie av ZO Getting Skin Ready publicerades 2019 i JDD (Journal of Drugs in Dermatology). Studien visade att efter 8 veckors användande hade deltagarna en 31% reduktion av porer både storleksmässigt och antal och en 46% förbättring av hudtexturen. Detta visar hur viktigt det är att använda ett väl sammansatt system för att rengöra huden.


När du köper två ZO Exfoliating Polish eller två ZO Dual Action Scrub får du halva priset på nr.2. De båda efterlämnar huden ren och klar. Din klinik vet vilken av dem som är bäst för just din hud. Kombinera med din en ZO rengöring och ZO toner, då har du ett komplett ZO Getting Skin Ready-program.


Vill du veta mer om Zo kontakta oss för konsultation på info@seticskincare.se


På Setic Skincare säljer vi endast produkter vi själva tror på, använder och gillar. Colorescience ® är en storfavorit hos oss och våra kunder.De erbjuder smarta och härliga produkter som kombinerar smink med solskydd. Läs mer om deras filosofi nedan 👇


Vår Filosofi

Vår filosofi är enkel. Vi har ett uppdrag att skapa felfri smink som inte får dig att kompromissa med hälsan för bestående skönhet.

Colorescience ® säkerställer att din hud kan se vacker ut idag, imorgon och därefter. Varför?


För att vi vet att livet händer. Solen händer. Men du är smart, du vet att Colorescience ® är skönhetsmärket som har smink med solskydd och inbyggd hudvård. Och det gör vi verkligen.


Vi är dedikerade till att skapa lyx som fungerar ... för dig.
Vår skillnad


Vår skillnad ligger i vårt engagemang för exceptionellt hälsosamma formuleringar. Vi köper obsessivt mineralpigment av lyxkvalitet och aktiva hudvårdsprodukter. Vi använder medvetet höga koncentrationer av våra utmärkta ingredienser. Vi utför djupgående forskning och kvalitetstestning av varje formel. Vi uppfann en egen förädlingsprocess och slutresultatet är lönsamt. Allt-i-ett-infuserad kosmetika så extremt lätt att din hud kan andas fritt.

Ge tillbaka

Sunstoppable syftar till bättre liv genom att ändra solskyddsvanor hos föräldrar och barn, vilket gör det till en daglig nödvändighet för långsiktig hälsa och säkerhet. Vi vill förbättra liv, särskilt för nästa generation, dagens barn och tonåringar, genom utbildning och empowerment om hur och varför UV-skydd är viktigt.


Hos Setic Skincare kan du köpa Colorescience produkter, kolla in vårt sortiment nu.

NYHET | Nu kan du boka PRP-behandling för håravfall hos oss på Setic Skincare i Piteå och Luleå.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation i Luleå och Piteå.VAD ÄR PRP BEHANDLING?

PRP innebär att en koncentrerad mängd blodplättar (trombocyterna) tas från patientens egna blod. Med hjälp av en centrifugmaskin skiljs det ut. Den trombocytrika plasman injiceras därefter med små stick i hårbotten.


På så sätt behandlas hårbotten med kroppens egna blodplättar för att få igång en läkningsprocess. Blodplättarna innehåller många olika tillväxtfaktorer som stimulerar stamcellerna kring hårsäcken och som gör att håret stimuleras till återväxt och håravfall minskar.

HUR MÅNGA PRP BEHANDLINGAR BEHÖVER MAN?

För håravfall rekommenderar vi 3 behandlingar i serie var fjärde vecka. Varje behandling kostar nu under April 2900kr, man kan köpa upp till 5 behandlingar under erbjudandet .

Efter uppnått resultat kan man göra enstaka stimulerande behandlingar någon gång om året. Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation i Luleå och Piteå.

bottom of page